Tekne Temizleme Seti

1.273,39 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
lm_50906
Fiyat
30,29 EUR + KDV
Havale
1.209,72 TL
118,64 TL den başlayan taksitlerle!!
LALIZAS temizlik seti bir yıkama fırcası(50904), bir ovma fırcası (50905), bir kanca ve bir teleskopik tutamaktan olusur. Fırcalar yumusak ya da sert kirler icin kullanılabilir. Polipropilen govdelerden imal edilmis fırcalar, PVC kıllar urunu tuzlu suya ve guneşe karsı dayanıklı kılar. Naylon kancası hafiftir, kuçuk boyu ve geniş acısı sayesinde daha kullanıslıdır. LALIZAS fırcalar sahip oldukları kafa sayesinde tutamak ile kolayca birlestirilebilir. Teleskopik tutamak 105 cm iken, uzatıldıgında 179cm’e ulasır. Anotlanmıs aluminyum govdesi marin cevreye daha dayanıklıdır. LALIZAS temizlik seti temizlikte sizi tatmin edecek özelliklerdedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDEBİLECEĞİMİZ ÜRÜNLER
TÜKENDİ
Havale ile : 606,66 TL
Tekne Temizleme Seti Temizlik Gereçleri kategorisindeki Lalizas markalı Tekne Temizleme Seti ürünü, İş Bank, Akbank, Garanti, FinansBank, Yapıkredi, AsyaBank, HalkBank kartlarınıza 12 taksit yada Havale %5 İndirim ile alabilirsiniz. www.tekneyataksesuarlari.com lm_50906
Tekne Temizleme Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.