Tekne Fırçası ' Su Akış Sistemli' Iki Seviyeli, Orta Sert

535,71 TL
KDV Dahil
Stok Kodu
lm_57345
Fiyat
12,75 EUR + KDV
Havale
508,93 TL
49,91 TL den başlayan taksitlerle!!
LALIZAS iki seviyeli fırça teknenizin tüm parçalarını temizlemedeki iki seviyeli yüzeyi ile en ideal yardımcıdır. Birinci yüzeyi size normal bir süpürgenin vereceği serbestliği tanıyarak tüm yatay yüzeyleri temizlemenizi sağlar, güverte gibi. ikinci seviye ise, dik yüzeylerin sizi yormadan kolayca temizlenmesini sağlar, bordalar gibi. Yapısı bol miktarda kopuk olusturmanızı sağlar ve orta sert yüzeyi ile inatçı kirleri temizlemenizi kolaylaştırır. LALIZAS temizleme fırçaları düz ya da teleskopik tutamaklara (57340-2) kolayca uyan gövdeye sahiptir. Daha da fazlası, su akış sistemli tutamaklarla (57344) oluşturduğu set temizlikteki etkinligi arttırır, temizlediğiniz noktaya doğrudan su göndererek işinizi kolaylastırır. LALIZAS temizlik fırcası 25, 4cm uzunluğunda polipropilen govde ve 6,5 cm’lik PVC kol uzunlugu ile güneşe ve tuzlu suya karşı dayanıklılığını arttırmıştır. Son olarak, fırça etrafındaki beyaz silikon tampon temizleme sırasında fırçanın sebep olması mümkün hasarlardan teknenizi korur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE EDEBİLECEĞİMİZ ÜRÜNLER
TÜKENDİ
Havale ile : 617,34 TL
Tekne Fırçası ' Su Akış Sistemli' Iki Seviyeli, Orta Sert Temizlik Gereçleri kategorisindeki Lalizas markalı Tekne Fırçası ' Su Akış Sistemli' Iki Seviyeli, Orta Sert ürünü, İş Bank, Akbank, Garanti, FinansBank, Yapıkredi, AsyaBank, HalkBank kartlarınıza 12 taksit yada Havale %5 İndirim ile alabilirsiniz. www.tekneyataksesuarlari.com lm_57345
Tekne Fırçası ' Su Akış Sistemli' Iki Seviyeli, Orta Sert

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.