Kumanda Kolu Tekli Beyaz

2.441,96 TL
KDV Dahil
Kategori
Stok Kodu
Ş11142
Fiyat
63,00 USD + KDV
Havale
2.319,86 TL
227,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Tek makine için, tek koldan kumandalı, çift hareketli kolu ile hem gazı hem şanzımanı kontrol edebilme. Her türlü içten ve dıştan takma veya kuyruklu makinalar için idealdir. Şanzımana herhangi bir zarar vermeden rahat ve güvenli şekilde vites değiştirmeyi sağlar. Beyaz ve Siyah olmak üzere dayanıklı ABS Plastik malzemeden üretilmiş olan üç ayrı modeli mevcuttur. Beyaz ve Siyah modeller orjinal renklere sahip olarak, Hava ve Deniz şartlarından etkilenmeden yıllarca kullanılabilir.
 
Kumanda kolunun iç dizaynı tamamen uzun süreli çalışmaya uygun olarak paslanmaz, sarı ve harekete dayanıklı naylon malzemeden üretilmiştir. Bağlantı ekipmanlarının tamamı paslanmazdır.
 
Dışarı yönde çekilen kolu ile ısınma süresinde motoru boşta ve yüksek rölantide çalıştırabilme imkanı sağlar. Opsiyenel olarak sunulan güvenlik switch ile viteste çalışmayı önleme özelliği mevcuttur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kumanda Kolu Tekli Beyaz Kumanda Kolu kategorisindeki Sealux markalı Kumanda Kolu Tekli Beyaz ürünü, İş Bank, Akbank, Garanti, FinansBank, Yapıkredi, AsyaBank, HalkBank kartlarınıza 12 taksit yada Havale %5 İndirim ile alabilirsiniz. www.tekneyataksesuarlari.com Ş11142
Kumanda Kolu Tekli Beyaz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.