60*90Cm Welcome Paspas, Pvc Mavi

640,33 TL
KDV Dahil
Kategori
Stok Kodu
lm_57198
Fiyat
15,31 EUR + KDV
Havale
608,31 TL
59,66 TL den başlayan taksitlerle!!
Mavi 60*90Cm paspas
 
Lalizas mat ve halıları size kaymaz yürüme yüzeyleri, elastik yapıları sayesinde teknenizin güvertesinde rahat ve güvenle yürüme olanağı verir. Uluslararası standartlara göre üretilmiştir, anti toksin ve cevre dostu ürünler olması sebebi ile botunuz için ideal seçimdir. Bununla birlikte, ofislerde, ticari binalarda, restoranlarda ve trafiğin yoğun olduğu yerlerde de kullanılabilir. Deniz halı ve matları deniz suyuna, yakıt ve yağ sızıntılarına karsı ekstra dayanıklı olmaları için yumuşak ve dayanıklı PVC maddesinden imal edilmiştir. UV dengeleyiciliği sayesinde güneş ışığına maruz kalan alanlarda da kullanılması mümkündür. ilmek katı, kullanıldığı alanı temiz tutmasını sağlamak üzere pislik ve kiri tutacak şekilde üretilmiştir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
60*90Cm Welcome Paspas, Pvc Mavi Paspas kategorisindeki Lalizas markalı 60*90Cm Welcome Paspas, Pvc Mavi ürünü, İş Bank, Akbank, Garanti, FinansBank, Yapıkredi, AsyaBank, HalkBank kartlarınıza 12 taksit yada Havale %5 İndirim ile alabilirsiniz. www.tekneyataksesuarlari.com lm_57198
60*90Cm Welcome Paspas, Pvc Mavi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.